1. Allmänna villkor. Följande villkor gäller för alla beställningar som kunden (nedan även benämnd som ”du”) gör hos DS Collection (FO-nummer 2786771-2), i det senare benämnd ”vi” eller ”oss” på hemsidans beställningsblankett, per epost eller via telefon.

Notera att som vår kund bör du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta sälja en produkt. Vi har rätt att när som helst uppdatera dessa avtalsvillkor. Den version av villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig vid den tidpunkt då du gör din beställning, och är läsbara på vår hemsida www.dscollection.fi. Säkerställ att du läst igenom och förstått villkoren och dess innehåll.

2. Beställning. Du kan göra din beställning via beställningsformulär på vår hemsida på internet, genom att skicka oss epost eller genom att ringa på telefon.
Som vår kund bör du alltid uppge fullständiga kontaktuppgifter, med namn, adress, telefonnummer och möjlig e-postadress. Företagskunder bör ange företagets namn, adress, telefonnummer, e-post och vid behov skilld faktureringsadress.
När du har gjort din beställning, mejlar vi dig en bekräftelse på din order, under förutsättning att du har försett oss med din e-postadress.

3. Priser och avgifter. Priserna som anges är inklusive lagstadgad mervärdesskatt, och exklusive fraktkostnaden. Fraktkostnaden verierar beroende på försändelsens storlek och innehåll.

4. Leverans. Om de olika leveransmöjligheterna kan du läsa på vår hemsida www.dscollection.fi. Meddela i samband med beställningen önskat leveranssätt.
En beställning behandlar vi så fort som möjligt efter att den inkommit. Om en varas tillgänglighet är begränsad meddelar vi kunden skillt om detta, men att vi skickar varan inom 1-7 vardagar från beställningen anses som godkänd tidtabell. En beställning kan ibland levereras i flera försändelser.

5. Betalning. Den beställda varan samt dess fraktavgift betalas i samband med beställningen. Vi använder oss av kontantbetalning eller förskottsfaktura med betalning till bankkontot.

6. Bytes- och returrätt. Enligt konsumentskyddslagen har kunden rätt att byta eller returnera varan inom 14 dagar från att den erhållits. Detta förutsätter att varan är i återsäljbart skick, oanvänd och i sin ursprungliga förpackning. Personaliserade (specifikt broderade) produkter och realisationsprodukter är ej berättigade att bytas eller returneras.
Kunden är skyldig att reklamera i leveransskadade produkt inom 14 dagar från att produkten erhållits. Leveransskadade försändelser reklameras direkt till posten. I andra fall kan du kontakta oss på info@dscollection.fi

7. Övrigt. Vid beställning godkänner kunden våra avtallsvillkor. Detta betyder att andra avtal används inte om de vid möjlig konflikt strider mot dessa villkor som DS Collection uppgjort.

8. Företagsinformation
DS Collection
Postadress: Söderfjärdsvägen 975, 65450 SOLF
Hemort: Korsholm
FO-nummer: 2786771-2
VAT no: FI27867712